Шахтар хоче отримати від ФІФА компенсацію за перехід легіонерів до інших клубів: стало відомо, коли CAS розпочне розгляд справи

Переглядів 358
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Шахтар хоче отримати від ФІФА компенсацію за перехід легіонерів до інших клубів: стало відомо, коли CAS розпочне розгляд справи
Шахтар. Фото: Шахтар
Спортивний арбітражний суд у Лозанні розпочне розгляд позову донецького Шахтаря до ФІФА через дозвіл, який організація надала іноземним футболістам.

CAS (Спортивний арбітражний суд) у швейцарській Лозанні найближчим часом почне розгляд позову Шахтаря до ФІФА через дозвіл, який організація надала іноземним футболістам. Мається на увазі самостійний перехід до іншого клубу на тимчасовій основі, що було викликано вторгненням Росії.

За інформацією New York Times, почати розглядати справу у CAS мають намір вже у четвер, 22 грудня. Донецький клуб хоче отримати від ФІФА компенсацію збитків на понад 40 мільйонів доларів. 

Нагадаємо, що після 24 лютого Шахтар залишили майже всі легіонери, на частині з яких «гірники» могли заробити.

Також гендиректор Шахтаря Сергій Палкін розповів, що один з італійських клубів, назву якого він не розголошував, звернувся до ФІФА із проханням покарати донеччан за нібито невиконання трансферних домовленостей.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

Також у рамках Ліги Європи Шахтар зіграє з французьким Ренном.

X