Шахтар не гратиме матчі Ліги чемпіонів у Варшаві: відома нова арена, де «гірники» проводитимуть поєдинки єврокубків

Переглядів 3197
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Шахтар не гратиме матчі Ліги чемпіонів у Варшаві: відома нова арена, де «гірники» проводитимуть поєдинки єврокубків
«Фолькспаркштадіон». Фото: Google
Донецький Шахтар точно не гратиме домашні матчі єврокубків у столиці Польщі Варшаві. Скоріш за все «гірники» перемістяться на північ Німеччини.

Чемпіони України, гравці та тренерський штаб донецького Шахтаря продовжують кочувати. Не маючи змоги через війну в Україні постійно осісти в якому з міст, керівники донецького клубу постійно відшуковують максимально комфортні умови для проведення формально домашніх матчів.

Так стало відомо, що домашні єврокубкові поєдинки сезону-2023/2024 років підопічні Патріка ван Леувена не будуть проводити у Польщі. Про це повідомив журналіст Ігор Семйон у своєму телеграм-каналі.

«У Варшаві Шахтар точно не гратиме через те, що місцевий стадіон зайнятий Легією, яка грає у Лізі конференцій. Варіант з Гданськом, про який йшлося раніше, не подобається самому клубу», – написав Семйон.

За інформацією джерела, є висока ймовірність того, що домашні матчі групової стадії Ліги чемпіонів-2023/24 Шахтар проведе в Німеччині. Клубу подобається варіант з Гамбургом. Наразі ця локація пропрацьовується представниками донецького клубу як основна.

  • В сезоні 2022/2023 всі поєдинки групової стадії Ліги чемпіонів Шахтар провів у Варшаві.
  • Тимчасово домашнім для клубу Ріната Ахметова був стадіон «Войська польського».