Шахтар віддячив Ворсклі за перемогу над Дніпром-1: джерело назвало суму

Переглядів 16524
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
2 голоси
Шахтар віддячив Ворсклі за перемогу над Дніпром-1: джерело назвало суму
Дніпро-1 – Ворскла. Фото: СК Дніпро-1
Донецький Шахтар фінансово простимулював полтавську Ворсклу на гру з Дніпром-1. Джерело назвало суму, яку «гірники», в якості подяки за відібрані очки у конкурента, передали клубу з Полтави.

Ворскла перемогла Дніпро-1 у 28-турі української Прем'єр-ліги (2:1). Донецький Шахтар віддячив полтавцям за відібрані очки у прямого конкурента в боротьбі за чемпіонство.

Про це повідомив відомий журналіст Михайло Співаковській в етері ютуб-каналу ТаТоТаке.

За інформацією джерела, сума фінансового бонусу – 150 тисяч доларів (приблизно по 10 тисяч на гравця).

«Перша інформація, яку я отримав у день матчу – півмільйона доларів. Потім її відкорегували, і ця «віртуальна валіза», яка мандрувала містами України стала 150 тисяч. Не гривень, звісно ж. Це майже тринадцята зарплата – по «десятці» заробили всі.», – сказав Михайло Співаковський у програмі ТаТоТаке

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про стимулювання суперників Дніпра-1 від Шахтаря. Минулий раз фінансовий бонус могли отримати гравці Колоса, проте дніпряни вирвали перемогу на останніх хвилинах матчу.

Після розгромної перемоги над Зорею донеччани йдуть на першому місці українського чемпіонату з відривом від Дніпра-1 у п'ять очок.

У наступному турі ці дві команди зійдуться між собою в очному протистоянні. Гра розпочнеться у неділю, 28 травня, о 15:00.

Шахтарю достатньо не програти підопічним Олександра Кучера, аби святкувати чемпіонство сезону 2022/23. 

X