Шахтар вирішив повторити за Динамо: відео позитивного челленджу, де гравці «гірників» пробивали по воротам «у сліпу»

Переглядів 348
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Шахтар вирішив повторити за Динамо: відео позитивного челленджу, де гравці «гірників» пробивали по воротам «у сліпу»
Олег Очеретько, Віктор Корнієнко та Богдан В’юнник. Колаж «Український футбол»
Донецький Шахтар, який зараз перебувє на зборах в Нідерландах, опублікував NoLookPass Challenge, в якому взяли участь Віктор Корнієнко, Олег Очеретько та Богдан В’юнник.

Хоч підготовка до старту Української Прем’єр-ліги доволі серйозний  та енергозатратний процесс, потрібно знаходити час на відпочинок і веселощі.

Тому прес-служба донецького Шахтаря вирішила влаштували цікавий челендж, в якому взялип участь три футболісти «гірників». 

Головне завдання Корнієнка, Очеретька та В’юнника — влучити поворатах м’ячем, не дилячись у бік цілі. Не дарма опубліковане відео має назву NoLookPass. Лівий захисник Шахтаря Корнієнко влучив у площину воріт один раз, а Очеретько — двічі. Переможцем челенджу став Богдан В’юнник, який вдало реалізував усі три удари.

▶️ Переглянути відео веселого челенеджу донецького Шахтаря можна за ПОСИЛАННЯМ

Цікаво, що спочатку київське Динамо випускало своєрідні челенджі, в яких Ігор Суркіс та Назар Волошин проходили бліц-опитування та били в поперечину.

  • У минулому сезоні Корнієнко провів лише один матч, адже отримав травму хрестоподібної зв'язки.
  • В сезоні 2022/2023 Богдан В’юнник на правах оренди грав за Грацер АК. У футболці австрійського клубу українець відіграв 14 матчів: забив один гол, відзначився однією результативною передачею.
  • Очеретько відіграв 14 матчів в минулому сезону УПЛ та відзначився одним асистом.
  • В попередніх товариських поєдинках на навчально-тренувальному зборі в Нідерландах Шахтар вже зустрічався з грецьким АЕКом та тамтешнім АЗ з Алкмаару і Аяксом