Шахтар зберіг шанси на плей-офф Ліги чемпіонів: турнірна таблиця групи F після матчу з Селтіком

Переглядів 23233
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Шахтар зберіг шанси на плей-офф Ліги чемпіонів: турнірна таблиця групи F після матчу з Селтіком
Шахтар зіграв внічию з Селтіком. Фото: ФК Шахтар
У вівторок, 25 жовтня, було зіграно поєдинки п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів у групі F, де виступають Шахтар, Реал, Лейпциг та Селтік.

Донецький Шахтар на виїзді зіграв внічию з шотландським Селтіком – 1:1. На 34-й хвилині Якумакіс відкрив рахунок, а у другому таймі Мудрик сильним ударом зрівняв рахунок.

У паралельному матчі німецький Лейпциг на своєму стадіоні обіграв мадридський Реал із рахунком 3:2. У складі господарів м'ячі забили Гвардіол, Нкунку та Вернер, а за Королівський клуб відзначилися Вінісіус Жуніор та Родріго з пенальті.

Реал ще минулого туру забезпечив собі вихід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Шахтарю в останньому турі потрібно обов'язково перемагати Лейпциг, щоб вийти у плей-офф турніру. Наразі «гірники» відстають від німецької команди на три очки, і за рівності балів перевага по особистих зустрічах матиме команда Ігора Йовічевіча.

За іншого результату (нічия чи програш) Шахтар вирушить до 1/16 Ліги Європи. Селтік посідає останнє місце в групі і вже втратив усі шанси на єврокубкову весну.

Календар матчів, що залишилися в групі F

Шостий тур

  • 02.11: Реал - Селтік (19:45, «Сантьяго Бернабеу»);
  • 02.11: Шахтар – Лейпциг (19:45, Стадіон Війська Польського).