Шевченко продав прапор України з підписом Зеленського: гроші підуть на відновлення стадіону в Ірпені

Переглядів 356
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
Шевченко продав прапор України з підписом Зеленського: гроші підуть на відновлення стадіону в Ірпені
Фото: Twitter
У Мілані відбувся благодійний вечір за участю легенди українського футболу Андрія Шевченка. Упродовж заходу для допомоги Україні зібрали солідну суму.

В Італії пройшов благодійний вечір UNITED FOR UKRAINE під патронатом посла платформи UNITED24 Андрія Шевченка. Подію в Мілані підтримали Джорджіо Армані, футбольні гравці та функціонери, політичні та громадські діячі.

Колишній футболіст Динамо та Мілана привіз із Києва прапор з підписом президента України Володимира Зеленського. Аукціон право придбати цей прапор став кульмінацією вечора.

Початкова вартість 5000 євро швидко збільшувалась і зупинилася на позначці 110 000 євро. Прапор придбала Ліга футбольних клубів Серії А як символ їхньої єдності у підтримці України.

Загалом на вечері зібрали 150 тисяч євро. Усі кошти переведуть через UNITED24 на відновлення стадіону в Ірпені, яким займається Шевченко, повідомляє Ukraine NOW.

Нагадаємо, що 46-річний Шевченко є амбасадором благодійної платформи United24, яка займається збиранням коштів на потреби нашої країни та українців, які постраждали від війни. Проект створено з ініціативи президента Володимира Зеленського.

X