Шевченко та Зінченко презентували футболки до благодійного матчу: відома ціна екіпіровки

Переглядів 1042
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Шевченко та Зінченко презентували футболки до благодійного матчу: відома ціна екіпіровки
Game for Ukraine.
Український футболіст Олександр Зінченко та володар «Золотого м’яча» Андрій Шевченко продемонстрували особливі футболки, у яких відбудеться благодійний матч на підтримку нашої країни.

Андрій Шевченко та Олександр Зінченко представили футболки до благодійного матчу на підтримку України.

Їх вартість стартує від 35 фунтів, усі зібрані кошти від продажу будуть передані на реконструкцію Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області.

Зазначимо, що вже відомі склади команд на цю благодійну подію. На матчі будуть футболісти, ексгравці, різні актори та селебріті.

  • Команда Шевченка: Михайло Мудрик, Джанфранко Дзола, Рікарду Карвалью, Лука Тоні, Діда, Массімо Оддо, Карло Кудічіні, Вільям Галлас, Клод Макелеле, Самюель Ето'О, Майкл Ессьєн, Фабіо Каннаваро, Кларенс Зеєдорф.
  • Тренер: Емма Хейз.
  • Команда Зінченка: Єнс Леманн, Джолеот Лескотт, Патрік Бергер, Стюарт Пірс, Пер Мертезакер, Йон-Арне Ріїсе, Роббі Кін, Антоніо Валенсія, Патрік Вієйра, Вес Морган, Джек Вілшер, Бакарі Санья, Едгар Давідс, Шота Арвеладзе.
  • Тренер: Арсен Венгер.

Раніше також стало відомо, що свою участь у матчі Game4Ukraine підтвердив легендарний гравець каталонської Барселони Жерар Піке.

  • 46-річний Шевченко торік став амбасадором платформи United24, яка займається збором коштів на потреби українців, які постраждали від війни в нашій країні.
  • 26-річний Зінченко, який виступає за лондонський Арсенал, приєднався до ініціативи президента України в травні 2023 року.
  • Матч відбудеться 5 серпня в Лондоні на «Стемфорд Брідж».