«Шмейхель після гри з Лейпцигом подарував мені книгу»: Трубін – про знайомство з легендою Манчестер Юнайтед

Переглядів 336
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Шмейхель після гри з Лейпцигом подарував мені книгу»: Трубін – про знайомство з легендою Манчестер Юнайтед
Петер Шмейхель та Анатолій Трубін. Фото: ФК Шахтар
Голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін поділився враженнями від знайомства з легендарним воротарем Петером Шмейхелем, який нині працює телеекспертом.

Трубін в інтерв'ю прес-службі Шахтаря зізнався, що знайомство з переможцем Євро-92 та культовим воротарем Манчестер Юнайтед 90-х стало для нього несподіванкою.

«Звісно, я хотів з ним сфотографуватися, тому що це легенда МЮ. Тим паче він воротар. Для мене якось прикольно було. Ми ніколи не спілкувалися, він мене не знає, але захотів поспілкуватися.

Він запитав про матч, взагалі про умови, які у нас є, як команда може грати та відновлюватися, коли постійні переїзди. Щось ще було, але не пам’ятаю. Для мене це дійсно круто, після останньої гри з Лейпцигом навіть подарував мені книгу», – сказав Трубін.

21-річний Трубін у першій половині сезону провів за Шахтар, 18 матчів, в яких пропустив 21 гол та п'ять поєдинків відіграти «на нуль».

Шахтар набрав шість очок і посів третє місце у групі Ліги чемпіонів. «Гірники» зіграють у 1/16 фіналу Ліги Європи із французьким Ренном. Матчі відбудуться 16-23 лютого 2023 року.