«Що сталось, те сталось»: реакція Калитвинцева на третє вилучення гравця Полісся у четвертому матчі УПЛ

Переглядів 5403
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
4 голоси
«Що сталось, те сталось»: реакція Калитвинцева на третє вилучення гравця Полісся у четвертому матчі УПЛ
Юрій Калитвинцев. Фото: Полісся
Головний тренер новачка УПЛ Полісся Юрія Калитвинцев прокоментував перемогу своєї команди над ЛНЗ у четвертому турі Прем'єр-ліги та висловився щодо чергового вилучення у складі житомирців.

У п'ятницю, 18 серпня, Полісся здобуло другу перемогу у цьому сезоні УПЛ. Команда із Житомира переграла ще одного новачка Прем'єр-ліги ЛНЗ із рахунком 2:1.

Головний тренер житомирців Юрій Калитвинцев прокоментував цей результат та гру своєї команди.

«Гра складалась з двох частин. У першому таймі відзначу якісний контроль м’яча з нашої сторони. І мені перша половина сподобалась. Виходячи на другий тайм, ми мали такий само план – контроль м’яча. Ми розуміли, що доволі спекотно на вулиці, тяжко і одній, і іншій команді.

Але, звісно, після видалення трохи перебудувались. Ми грали по рахунку і найголовніше є – це рахунок, результат. Загальне враження від гри – в першому таймі сподобалось, в другому таймі було мало футболу, було багато боротьби».

Також спеціаліст розповів, що очікував чергового вилучення у складі Полісся. Нагадаємо, що червона картка, яку отримав Владислав Шаповал, стала третьою у чотирьої матчах житомирців в УПЛ.

«Ми перебудовували нашу гру ще в перерві, вийшли гравці орієнтовані більше на оборону і можуть дисципліновано зіграти, це Богдан Кушніренко, згодом Владислав Огіря, Пилип Будківський, який може відпрацювати і зачепитись за м’яч.

Ми очікували, що може бути видалення тому радикально і не перебудовували гру. Що сталось, те сталось», – приводить слова Калитвинцева клубна пресслужба.

Епізод з вилученням дивіться за тайм-кодом 01:17.

  • Полісся у наступному турі зіграє з Олександрією 26 серпня.
  • ЛНЗ гратиме вдома проти харківського Металіста 1925, також 26 серпня.
  • Після цього матчу Полісся набрало шість очків та піднялося на сьоме місце, а ЛНЗ залишився з трьома балами та знаходиться на 11 позиції.