«Щоб вигравати – треба забивати та не пропускати»: Лавриненко пояснив причину поразки Інгульця від Минаю

Переглядів 319
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Щоб вигравати – треба забивати та не пропускати»: Лавриненко пояснив причину поразки Інгульця від Минаю
Сергій Лавриненко. Фото: Інгулець
Головний тренер Інгульця Сергій Лавриненко прокоментував поразку своєї команди у матчі четвертого туру чемпіонату України від Минаю з рахунком 1:2.

Вчора Інгулець поступився Минаю у четвертому турі УПЛ. Головний тренер команди з Петрово Лавриненко заявив, що його підопічні налаштовувалися тільки на перемогу. 

«Для нас дуже прикра поразка. Налаштовувалися тільки на перемогу, хотіли взяти 3 очки, але це футбол, так буває. У першому таймі боялися грати. Знали, що суперник буде діяти на контратаках, другим номером. 

Також стандартні положення – це грізна зброя Миная. На полі по-різному трапляється. Для того, щоб вигравати – треба забивати та не пропускати. На жаль, сьогодні нам це не вдалося».

Крім того Лавриненко поскаржився, що його команді не вистачає класних футболістів.

«Самовіддача у хлопців була, велике бажання теж. Проте треба ще мати холодний розум. Треба виконувати те, над чим ми працюємо впродовж тижневого циклу. Не вистачає трохи класу футболістів, щоб реалізувати той чи інший момент. 

Нам такі м’ячі залітають… З Олександрією Цуріков забив, тут Хахльов, це ж треба було так попасти. Ну, нічого, це нас не вбиває, а робить міцнішими. Пауза на матчі збірних піде на користь», — сказав Лавриненко.

У наступному турі чемпіонату України Інгулець зустрінеться з Ворсклою. Гра запланована на перше жовтня.

X