«Щось підказує, що історія з Setanta може повторитися»: віце-президент Кривбасу не вірить в успіх УПЛ-ТВ

Переглядів 2172
Максим Недавній Максим Недавній
4 голоси
«Щось підказує, що історія з Setanta може повторитися»: віце-президент Кривбасу не вірить в успіх УПЛ-ТВ
Артем Гагарін. Фото: ФК Кривбас
Віце-президент Кривбасу Артем Гагарін дав свою оцінку вчорашнім зборам клубів УПЛ, на яких порушувалося питання про створення телепулу на базі УПЛ-ТВ.

Вчора, 23 травня, у Києві відбулася зустріч представників клубів української Прем'єр-ліги, під час якої обговорювалося питання трансляції матчів наступного сезону та створення власної OTT-платформи.

Артем Гагарін у коментарі для «ТаТоТаке» заявив, що початковий оптимізм усіх учасників процесу в результаті може бути зведений нанівець, що призведе до повторення торішньої епопеї зі створенням телепулу в колаборації із Setanta Sports.

«Якщо ви питаєте, чи ми за УПЛ-ТВ – то так. Чи я вірю, що ми це зробимо – ні. Щось підказує, що ті клуби, що кричать зараз за… А потім буде так, як було і з Setanta. Нехай «1+1» також беруть участь. Наскільки ми знаємо, що у Зорі та Динамо багаторічні контракти з великими сумами. Блін, ну, може, і нам пощастить, може», – сказав Гагарін.

Нагадаємо раніше директор медіа, маркетингу та спонсорства Полісся Олександр Денисов заявив, що клуби не досить готові, до створення УПЛ-ТВ.

Кривбас провів 27 матчів, набрав 35 очок і посідає восьме місце у турнірній таблиці УПЛ. Наступний поєдинок команда Вернидуба проведе вдома проти Металіста. Матч відбудеться 25 травня та розпочнеться о 15:00.

X