«Швидкісний хлопець з Шахтаря?»: відомий фахівець підколов Челсі на рахунок Мудрика

Переглядів 17869
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
«Швидкісний хлопець з Шахтаря?»: відомий фахівець підколов Челсі на рахунок Мудрика
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній тренер Дніпра та ЦСКА-Борисфена Бернд Штанге висловився про двох українських талановитих футболістів, які у зимове трансферне вікно переїхали до АПЛ.

Бернд Штанге є першим іноземним тренером у чемпіонаті України.

На думку екстренера Дніпра, Мудрик має всі шанси стати світовою зіркою, але для цього йому потрібно допомогти розкритися.

«У вас нове покоління – вільне, розкуте, у них немає залізної завіси в головах. Мудрик – це швидкісний блондин із Шахтаря? Я його пам'ятаю та вражений його можливостями. Не розкрити його – ще треба вміти, це очевидний талант».

Також Штанге висловився щодо Забарного. Колишній тренер Дніпра вважає, що Динамо та Шахтар мають безліч талантів, яких потрібно продавати до Європи.

«Забарний – молодий хлопець. Відмінні задатки. Вони мають все, щоб грати, і через те, що я бачив останніми роками в єврокубках від Шахтаря та Динамо, до Європи мають бути вигідно продані ще близько десятка гравців», – сказав Штанге в ексклюзивному інтерв'ю для сайту FanDay.net.

  • Забарний та Мудрик переїхали до АПЛ у зимове трансферне вікно. Ілля за 22.7 млн євро з Динамо у Борнмут, а Михайло за 70+30 млн із Шахтаря у Челсі.
  • Забарний цього сезону провів п'ять матчів за Борнмут, але без результативних дій.
  • Мудрик за Челсі зіграв у 17 поєдинках і зробив двох асистів.