Скандал Вернидуб-дружина Пятова: жінка легенди Шахтаря відреагувала на жорстку заяву щодо тренера Кривбаса

Переглядів 56140
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
15 голосів
Скандал Вернидуб-дружина Пятова: жінка легенди Шахтаря відреагувала на жорстку заяву щодо тренера Кривбаса
Андрій та Юлія Пятови. Фото: Instagram
Дружина легендарного воротаря збірної України та донецького Андрія Пятова Юлія пригадала свій конфлікт з головним тренером Кривбасу Юрієм Вернидубом.

Конфлікт між Юлією Пятовою та Юрієм Вернидубом ставався після поразки Кривбасу від Шахтаря (0:3) у Кривому Розі у 17 турі минулого сезону. Головний тренер криворіжців був незадоволений дивними ставленням донецького клубу до його команди.

Дружина Андрія Пятова досить емоційно відреагувала на слова Вернидуба та закликала навчитися програвати гідно. Через деякий час Юлія пригадала ту скандальну історію та зізналася, що ні про що не шкодує.

«Це моя думка. Я просто така людина, що я не буду брехати, десь викручуватися. Якщо я так сказала – то я не жалкую, що я так сказала. Буває, що аж бісять, а всі ж мовчать, бо що ж подумають про мене. Можу різко сказати, десь себе не втримати. Але ніколи не шкодую».

Також Юлія розповіла, як Андрій відреагував на її перепалку з наставником Кривбасу.

«А що він скаже? Це ж моя думка, він її поважає. Це ж не він це сказав. Він не відповідає за мої думки, за мої слова. Я за них відповідаю, він каже «Це ж твоя думка», – сказала Пятова ютуб-каналу «Анна Реброва».

  • Юлія та Андрій Пятови одружені з 2005 року.
  • Подружжя має трьох дівчаток (Дашу, Мілану та Маю) та сина (Льва), який є наймолодшим у сім'ї.
  • Пятов завершив футбольну кар'єру влітку 2023 року та увійшов до тренерського штабу Патріка ван Леувена у донецькому Шахтарі у ролі тренера воротарів.