Скандальний легіонер Динамо близький до повернення у Туреччину: джерело повідомило деталі переговорів

Переглядів 2144
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Скандальний легіонер Динамо близький до повернення у Туреччину: джерело повідомило деталі переговорів
Жерсон Родрігеш. Фото: ФК Динамо
Вінгер київського Динамо Жерсон Родрігеш, який зараз виступає на правах оренди за Аль-Вахду, може змінити клубну прописку та повернутися до чемпіонату Туреччини.

Жерсон Родрігеш серйозно зацікавив Анкарагюджю, за який він уже виступав у 2020 році. Переговори почалися ще на початку лютого, але зараз турецька сторона досягла прогресу у цьому питанні, повідомляє Fotomac.

Родрігеш має славу скандального футболіста, який має проблеми з дисципліною. Саме через цього гравця навіть відрахували із французького Труа, де він грав на правах оренди. Ті самі проблеми не дали 27-річному люксембуржцю заграти у київському Динамо.

Торік Жерсон встиг пограти одразу у трьох чемпіонатах. До кінця серпня він виступав за Динамо (3 матчі), з 1 вересня до 1 березня на правах оренди грав за французький Труа (12 ігор, 1 гол, 1 передача), а кінцівку сезону провів у клубі другого турецького дивізіону Еюспор (5 поєдинків, 3 м'ячі, 1 асист).

Цього літа Родрігеш став гравцем Аль-Вахди із Саудівської Аравії. Жерсон зіграв 13 матчів цього сезону і відзначився двома голами.

Контракт футболіста з Динамо діє до червня 2024 року, а оренда в Аль-Вахду розрахована до кінця поточного сезону. Transfermarkt оцінює гравця у два мільйони євро.