«Скільки коштує совість?»: Пятов відреагував на можливий матч Боснії з країною-агресором

Переглядів 2744
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
«Скільки коштує совість?»: Пятов відреагував на можливий матч Боснії з країною-агресором
Андрій Пятов. Фото: УАФ
Голкіпер національної збірної України та донецького Шахтаря Андрій Пятов засудив рішення футбольної асоціації Боснії та Герцеговини провести товариську зустріч з росією.

Воротар Шахтаря Пятов подякував зірковим боснійським футболістам Джеко та П’янічу за підтримку України, а також задав кілька питань федерації футболу  БтаГ.

«Футбольна асоціація Боснії та Герцеговини, скільки коштує совість? Коли агресор тероризує країну-сусіда та погрожує всьому світу голодом, холодом та ядерною катастрофою, ви хочете виходити з ними на одне поле?

Коли для всіх притомних людей відповіді на ці питання очевидні, ви підтримуєте вбивства, насилля та терор. Спорт поза політикою? Дякую за позицію Міралему П’яничу та Едіну Джеко — написал Пятов у своєму інстаграмі.  

Відзначимо, що низка боснійських футболістів виступила проти проведення гри зі збірною Росії. Зокрема, це нападник Інтера Едін Джеко та півзахисник арабського Шарджа Міралем П'яніч.

За даними sport.avaz.ba, росія готова взяти на себе всі фінансові витрати збірної Боснії та Герцеговини, а саме сплатити за проживання і проїзд. Також окупанти заплатять боснійській федерації футболу 200 тисяч євро.

Нагадаємо, що збірна росії та всі клуби країни-агресора були відсторонені від міжнародних змагань під егідою УЄФА та ФІФА після початку повномасштабного вторгнення військ Росії в Україну.