Спеція відправила у відставку головного тренера: Коваленко повернувся до загальної групи команди

Переглядів 306
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Спеція відправила у відставку головного тренера: Коваленко повернувся до загальної групи команди
Віктор Коваленко. Фото: ФК Спеція
Італійська Спеція українського півзахисника Віктора Коваленка офіційно оголосила про припинення співпраці зі своїм головним тренером команди Лукой Готті.

Спеція на своєму офіційному сайті оголосила про звільнення 55-річного італійського тренера Лукі Ґотті. Фахівець очолив команду на старті поточної кампанії, проте результати її бажали кращого.

Спеція зараз займає 17-е місце в Серії А. Від зони вильоту її відокремлюють всього два пункти. При цьому команда вже чотири матчі поспіль у чемпіонаті Італії не знає смаку перемог. Поки що команда тимчасово працює під керівництвом тренера Фабріціо Лор'єрі.

Є й приємні новини зі стану Спеції. Як повідомляє Сalcio Spezia, до загальної групи після травми повернувся 26-річний хавбек Віктор Коваленко.

Нагадаємо, що 27 січня в матчі Болонья - Спеція (2:0) українець отримав травму правого м'яза, що призводить, вже на 18-й хвилині гри, після чого був замінений.

В активі Коваленка цього сезону 11 матчів у складі Спеції у всіх турнірах, в яких він не відрізнявся результативними діями.

Найближчим туром Серії А Спеція на своєму стадіоні зіграє з Ювентусом. Поєдинок відбудеться 19 лютого і розпочнеться о 19:00 за київським часом.

X