Справа Трухіна пішла до суду: нардеп намагався підкупити патрульних після ДТП за участю Лучі

Переглядів 359
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Справа Трухіна пішла до суду: нардеп намагався підкупити патрульних після ДТП за участю Лучі
ДТП за участю Лучі та Трухіна. Колаж Fanday
Народного депутата Олександра Трухіна, який потрапив у скандальне ДТП в 2021 році, судитимуть за спробу підкупу поліцейських. Він пропонував хабар поліцейському у розмірі 150 тисяч без вказівки валюти.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду справу про спробу підкупу патрульних поліцейських народним депутатом Олександром Трухіним. Про цен повідомила пресслужба САП.

«Прокурор САП за матеріалами досудового розслідування НАБУ скерував до суду обвинувальний акт про обвинувачення чинного народного депутата України (ІХ скликання) у спробі підкупу патрульних поліцейських за «150 тисяч».

Нагадаємо, що голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі отримав тоді ушкодження середньої тяжкості. ГБР так і не визначило, хто сидів за кермом автомобіля Трухіна, пославшись на те, що на даній ділянці траси немає камер відеоспостереження.

2 лютого Трухіна виключили з партії Слуга народу. Трухін заявив журналістам, що готовий скласти свій мандат нардепа, якщо примусить партія. Крім того, він змінив свої свідчення і визнав, що намагався втекти з місця ДТП.