Справжній батько і на тренуванні: дружина Луніна запостила зворушливе фото українського воротаря з сином

Переглядів 806
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Справжній батько і на тренуванні: дружина Луніна запостила зворушливе фото українського воротаря з сином
Андрій Лунін. Фото: Google
Український голкіпер Андрій Лунін вийде в основі мадридського Реалу на матч Кубку Короля з Касереньйо. Тому українець ще активніше тренується й налаштовується доводити, що він гідний грати в старті королівського клубу.

Реал Мадрид провів відкрите тренування на стадіоні «Альфредо Ді Стефано» напередодні матчу 1/16 фіналу Кубку Іспанії з Касереньйо.

Стадіон був заповнений. Мадридці прийшли подивитися на заняття своїх улюбленців. Серед гравців був і український воротар «галактікос» Андрій Лунін, який вийде в основі Реалу на матч Кубку Короля.

Після тренування гравці Реалу підійшли до фанатів, щоб сфотографуватися та дати автографи. Лунін також взяв на руки свого сина. Фотографію Андрія з дитиною на стадіоні Реалу опублікувала в інстаграмі дружина воротаря Анастасія, яка залишили біля знімку теплі смайлики.

Додамо, що матч Касереньйо - Реал відбудеться сьогодні, третього січня. Початок зустрічі о 22:00 за Києвом.

До слова, Андрій Лунін провів на заміні попередній, переможний для мадридців матч Реалу із Вальядолідом (2:0), в якому було місце расистському скандалу. З приводу українського воротаря також додамо, що він у поточному сезоні зіграв за мадридську команду шість матчів (чотири у Ла Лізі та два у Лізі чемпіонів).

Стосовно турнірного положення Реалу в чемпіонаті Іспанії, то тут слід додати, що у мадридців, як і у Барселони, 38 очок в активі. Команди ділять першу та другу позиції Ла Ліги.

X