Стали відомі помічники головного тренера у Лівому березі: клуб також шукає ще одного фахівця

Переглядів 680
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Стали відомі помічники головного тренера у Лівому березі: клуб також шукає ще одного фахівця
Андрій Запорожан. Фото: ФК Олександрія
Клуб Лівий берег, який пропустив нинішній чемпіонат через військові дії в Україні, планує повернутися до числа професіоналів у сезоні 2023/2024. Вже практично сформаново тренерський штаб команди.

Андрій Запорожан та Андрій Ущаповський незабаром мають стати асистентами головного тренера Лівого берега.

Фахівці увійдуть до тренерського штабу Віталія Первака. У клубі також вирішують питання щодо тренера воротарів, повідомляє Sport Arena.

Лівий берег планує взяти участь у основних зимових турнірах. Професійна футбольна ліга планує провести Зимовий відкритий кубок ПФЛ. За планом турнір стартує 5 лютого.

Запорожан завершив кар'єру футболіста минулої весни. Останнім клубом колишнього хавбека Олександрії став Лівий берег. Ущаповський раніше тренував Арсенал-Київщину.

Минулого сезону Лівий берег виступав у чемпіонаті Другої ліги України. Через військове вторгнення рф в Україну клуб призупинив свої виступи, проте зберіг за собою статус клубу ПФЛ.

Лівий берег планує повернутися до змагань у сезоні-2023/24. Клуб відкрив новий стадіон місткістю 5 тисяч глядачів. Також Лівий берег може надати свою інфраструктуру для команди ЗСУ у чемпіонаті України.

X