«Стало менше паніки»: наставник Ворскли оцінив гру команди Реброва проти англійців та італійців

Переглядів 3310
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Стало менше паніки»: наставник Ворскли оцінив гру команди Реброва проти англійців та італійців
ВІктор Скрипник. Фото: ФК Ворскла
Головний тренер полтавської Ворскли Віктор Скрипник поділився своїми враженнями від виступів збірної України в матчах кваліфікації на Євро-2024 проти Англії та Італії.

Національна збірна України змогла здобути одне очко в цих двох матчах. Спочатку підопічні Реброва зіграли в нічию з англійцями, а у другому матчі на «Сан-Сіро» прикро поступилися італійцям.

Віктор Скрипник в ексклюзивному інтерв’ю для «Sport-Express.ua» розповів, що йому зараз найбільше подобається в українській збірній.

«Мене тішить те, що стало менше паніки, що чогось не вистачає. Про наш характер взагалі не треба говорити. Колектив із хорошою атмосферою, яка присутня в роздягальні, а помилки - це частина процесу».

Скрипник заявив, що бачить, як наші хлопці переживають за результат та віддають усі сили заради нього, тому наставник вважає, що в команді Реброва немає байдужих. Тренер Ворскли нетерпінням чекає матчів збірної України .

«Я прокручую це в голові і на полі немає байдужих, як у тих же німців. Усі розуміють, заради кого вони виходять у синьо-жовтих футболках. Ми дуже засмучуємося, коли програємо, але тебе переповнює гордість, що навіть у непростий для нас час ми виходимо і доводимо свою спроможність.

З великим ентузіазмом чекаю наступних матчів збірної України. Є ще одна гра з італійцями. Раз вони не потрапили на ЧС, чому б їм не пролетіти повз ще один великий турнір», — сказав Скрипник.

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).