Став одноклубником екслідера Шахтаря: легіонер Динамо продовжить кар'єру у Греції

Переглядів 568
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Став одноклубником екслідера Шахтаря: легіонер Динамо продовжить кар'єру у Греції
Томаш Кендзьора. Фото: ФК Динамо
Польський захисник Томаш Кендзьора у зимове трансферне вікно залишив київське Динамо. Легіонер біло-синіх продовжить кар'єру у чемпіонаті Греції.

28-річний захисник Динамо Томаш Кендзьора другу половину сезону проведе у Греції. Польський оборонець киян на правах оренди вирушить до грецького ПАОКу. Термін орендної угоди розрахований до кінця поточного сезону, повідомляє офіційний сайт Динамо.

Польський захисник став гравцем Динамо влітку 2017 року, перейшовши до київського клубу з Леха за півтора мільйони євро. За цей час він зіграв за біло-синіх 198 ігор, у яких забив сім голів та зробив 20 асистів.

Кендзьора цього сезону провів 18 матчів у складі Динамо, в яких він зробив два асисти. Його контракт із киянами розрахований до літа 2024 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює Кендзьору в 3,5 млн. євро.

Нагадаємо, раніше до складу ПАОК перейшов бразилець Тайсон, який раніше виступав за харківський Металіст та донецький Шахтар. Головним тренером ПАОКа є син Мірчі Луческу Резван Луческу.