Суддівство, помилки реалізація: Ребров виправдався за нічию Аль-Айна в останньому матчі року

Переглядів 342
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Суддівство, помилки реалізація: Ребров виправдався за нічию Аль-Айна в останньому матчі року
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров підбив підсумки матчу 12-го туру Про-ліги ОАЕ проти Аль-Васла (1:1), в якому чинний чемпіон та володар Кубка втратив очки.

Український наставник пояснив, чому його команда не може перервати серію без перемог. Після нічиєї з Аль-Васлом Ребров отримав порцію хейту від вболівальників Аль-Айна. 

«Аль-Айн зіткнувся з сильною командою, і, незважаючи на це, створили багато моментів, які не були втілені в голи. Не вважаю за краще говорити про суддів, але ці помилки вплинули на наші результати».

Ребров прагне покращити гру в захисті протягом новорічних канікул.

«Ми працюємо над вирішенням проблем в захисті, особливо у світлі команди, де недостатньо зусиль Даніло Арболеди, а щодо Рафаеля, він грає лівою ногою, але закриває правий фланг, і більшість півзахисників мають атакувальну тенденцію. Як я вже казав вам, ми працюємо над тим, щоб виправити помилки», – наводить слова тренера клубний сайт Аль-Айна.

Після 12 зіграних турів Аль-Айн із 19 очками займає сьому позицію у турнірній таблиці. Зазначимо, що команда Реброва та Ярмоленка не може виграти вже чотири гри поспіль.

Наступний матч Аль-Айн проведе проти Аль-Батеха 22 січня. Початок гри о 18:00 за Києвом.