«Суперник заслужив на перемогу»: Ребров назвав причину поразки Аль-Айну

Переглядів 2419
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Суперник заслужив на перемогу»: Ребров назвав причину поразки Аль-Айну
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров розкритикував останній виступ своїх підопічних в чемпіонаті ОАЕ. Команда Ярмоленка поступилася у матчі на виїзді проти Аль-Ахлі з рахунком 1:2.

У матчі восьмого туру чемпіонату ОАЕ чинний чемпіон країни під керівництвом Реброва зустрічався з Аль-Ахлі. Підопічні українського тренера вийшли вперед на старті гри, але по ходу зустрічі розгубили перевагу, програвши з рахунком 1:2

Ребров поспілкувався з журналістами на післяматчевій пресконференції та був змушений визнати, що господарі поля заслужили на перемогу.  

«Аль-Айн припустився багато помилок під час матчу і не вийшов на той рівень, який дозволив би йому перемогти. Команда господарів заслужила на перемогу в матчі».

Також український спеціаліст оцінив гру своїх підопічних та назвав причину прикрої поразки.

«Наша реакція не була на належному рівні, і ми не виявили сильного бажання здобути три очки. Нам треба проаналізувати виступ і переглянути себе під час підготовки до наступних поєдинків, щоб повернутися на шлях перемог», – цитує Реброва офіційний сайт клубу.

Варто зазначити, що українець Ярмоленко провів на полі 80 хвилин. Вінгер брав активну участь у єдиному голі Аль-Айну. Після його передачі епізод закінчився автоголом захисника Аль-Ахлі.

Аль-Айн зараз займає сьоме місце в чемпіонаті ОАЕ, відстаючи від лідера на три очки. У наступному матчі команда Реброва зіграє на своєму стадіоні із Хорфакканом. Поєдинок відбудеться 4 листопада та розпочнеться о 14:45.