«Світ об’єднаний командами Шевченка та Зінченка»: Зеленський висловився про матч Game4Ukraine

Переглядів 8644
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Світ об’єднаний командами Шевченка та Зінченка»: Зеленський висловився про матч Game4Ukraine
Володимир Зеленський. Фото: Google
Президент України Володимир Зеленський виступ із промовою перед благодійним матчем, головними амбасадорами якого є Олександр Зінченко та Андрій Шевченко.

Прямо зараз відбувається благодійний матч Game4Ukraine на підтримку України. У матчі беруть участь команди Олександра Зінченка та Андрія Шевченка.

Перед поєдинком президент України Володимир Зеленський виступив з промовою. Він подякував всім людям, які причетні до цієї події, а також відзначив, що команди Зінченка та Шевченка об’єднують світ.

«Дякую вам за те, що взяли участь у цій прекрасній події. Сьогодні ви побачите українців, почуєте українців та зможете їм допомогти. Футбол - це сила, яка об’єднує людей. І сьогодні ми побачимо, що світ об’єднаний - об’єднаний командами Шевченка та Зінченка»

Зеленський подякував Сполученому Королівству за всю підтримку і заявив, що синій та жовтий кольори — найпотужніший символ свободи.

«Чудові люди, чудові гравці. Жовта та синя команди представляють наш національний прапор - один із найпотужніших символів свободи в історії. І ми робимо його символом відродження. Ми можемо зробити це разом. Я дякую Сполученому Королівству за всю підтримку, дякую всім вам, хто приєднався до нашої команди UNITED24, яка допомагає захистити свободу та відновити нормальне життя. Слава Україні», - розповів Зеленський.

  • 46-річний Шевченко торік став амбасадором платформи United24, яка займається збором коштів на потреби українців, які постраждали від війни в нашій країні.
  • 26-річний Зінченко, який виступає за лондонський Арсенал, приєднався до ініціативи президента України в травні 2023 року.
  • Зібрані кошти підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею Чернігівської області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.