«Так у футбол не грають!»: Леоненко жорстко розкритикував Зінченка за матч проти Астон Вілли

Переглядів 272
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Так у футбол не грають!»: Леоненко жорстко розкритикував Зінченка за матч проти Астон Вілли
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Відомий футбольний експерт Віктор Леоненко висловився про дії українського захисника лондонського Арсеналу Олександра Зінченка у поєдинку 24-го туру АПЛ з Астон Віллою.

Олександр Зінченко та Арсенал зуміли перемогти Астон Віллу (4:2), а сам гравець збірної України забив свій перший м'яч не лише за «канонірів», а й за весь час виступів у чемпіонаті Англії.

Але Віктор Леоненко негативно оцінив гру Зінченка. Експерт вважає, що захисник Арсеналу робить багато непотрібної роботи на футбольному полі.

«Він скрізь. Ви просто подивіться, скільки він робить всього зайвого. Він грає здебільшого на чистих м'ячах, отримує м'яч, біжить уперед, потім із ним же – назад. Для чого він це робить? Тому що Олександру навіщось треба здаватися активним».

Також Леоненко розкритикував Зінченка за те, що футболіст без м'яча не бігає, а ходить футбольним полем.

«Для мене найстрашніше, що після того, як він віддає пас, то ходить пішки, а в Англії усі мають бігати, як заведені. У результаті він не встигає ніде. Не розумію, навіщо йому ТТД.

Він робить непотрібну роботу і мучить сам себе. По-друге, він гальмує гру. Так у футбол не грають! Ну, добре, що забив і таким чином відмазався», - сказав Леоненко в ефірі авторського ютуб-каналу.

26-річний Зінченко перейшов до Арсеналу з Манчестер Сіті у літнє трансферне вікно і провів за лондонську команду 20 поєдинків, у яких забив один гол і зробив стільки ж результативних передач.

Свій наступний матч Арсенал проведе на виїзді проти Лестера. Гра запланована на 25 лютого.

На даний момент команда українця посідає перше місце у турнірній таблиці АПЛ, набравши 54 очки.