«Такі провали, як у матчі з Феєноордом, допомагають»: Йовічевіч поскаржився на втому гравців у грі з Рухом

Переглядів 470
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Такі провали, як у матчі з Феєноордом, допомагають»: Йовічевіч поскаржився на втому гравців у грі з Рухом
Ігор Йовічевіч. Фото: ФК Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч прокоментував матч 18-го туру української Прем'єр-ліги з львівським Рухом, який завершився перемогою «гірників» з рахунком 2:0.

Наставник Шахтаря Ігор Йовічевіч після матчу з Рухом заявив, що гравці виглядали втомленими і зазначив, що команда здобула важливі три очки. 

«Дуже важко грати такі матчі, особливо в останній період, коли через їх насиченість ми просто виснажені фізично та ментально. Сьогодні це було дуже помітно, особливо в другому таймі. Дійсно, хлопці вже не мали сил навіть бігати, але на характері витримали. Ми здобули величезну перемогу і важливі три очки», – цитує хорвата пресслужба клубу. 

Також Йовічевіч додав, що були зроблені висновки з розгромної поразки у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи з Фейєноордом (1:7). 

«Звичайно, такі поразки-провали, скажімо так, як у матчі з Феєноордом, допомагають у майбутніх перемогах. Ми зробили висновки, зіграли з дійсно хорошою командою, але, думаю, такі ситуації працюють на тебе і готують до перемог. Як на мене, провал – це не є протилежність успіху, провал – це частина успіху. Ти мусиш провалитися, щоб бути успішним. Сприймаємо цю ситуацію, де опонент був кращим, але результат є високим насправді».

Наразі донецька команда посідає перше місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 42 очки.

У 19-му турі чемпіонату України «гірники» зіграють 2 квітня на виїзді проти одеського Чорноморця.

X