«Тимощук вибрав гроші та ганьбу»: колишній прес-секретар збірної України шокований поведінкою екс-капітана синьо-жовтих

Переглядів 793
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Тимощук вибрав гроші та ганьбу»: колишній прес-секретар збірної України шокований поведінкою екс-капітана синьо-жовтих
Анатолій Тимощук. Фото: УАФ
Колишній ведучий проекту «Факти. Спорт» Ігор Мірошниченко поділився своєю думкою щодо Анатолія Тимощука, який працює асистентом у тренерському штабі Зеніту.

Мірошниченко, який перетинався з Тимощуком щодо роботи прес-секретарем збірної України (2004-2008), в інтерв'ю «Українському футболу» зізнався, що така позиція Тимощука стала для нього неприємною несподіванкою. 

«На жаль, так сталося, що в тій збірній України Тимощук був одним з небагатьох, хто говорив українською мовою. Можу сказати, що крім нього ще говорив українською Єзерський. У тренерському штабі – Андрій Баль. І більше україномовних не було.

Люди якраз пізнаються у таких важких ситуаціях. Він обрав гроші і ганьбу. Гроші не принесуть йому радості, а ганьба залишиться з ним назавжди. Він заплямував себе, свою родину і тавро зрадника – це найгірше, що може бути. Я думаю, що він точно не спить спокійно».

Тимощук після початку повномасштабної війни в Україні залишився працювати у клубі із країни-агресора, пітерському Зеніті. Рекордсмен нашої національної команди за кількістю матчів жодного разу не висловився із засудженням вторгнення окупантів на нашу землю.

Нагадаємо, що раніше Тимощук втратив всі регалії та досягнення в Україні. Також у Анатолія забрали тренерську ліцензію, яку йому видала Українська асоціація футболу.