Тоттенхем може проігнорувати Малиновського через іншого гравця: стало відомо його ім’я та причину

Переглядів 2219
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Тоттенхем може проігнорувати Малиновського через іншого гравця: стало відомо його ім’я та причину
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
Півзахисник Руслан Малиновський точно залишить Аталанту якщо не взимку, то влітку, адже його позиції в бергамському клубі суттєво послабилися цього сезону.

Як повідомлялося раніше, Аталанта має намір попрощатися з Русланом Малиновським вже в найближче трансферне вікно. "Богиня" хоче за свого гравця не менше 18 мільйонів євро, а головним претендентом на українця називають Тоттенхем.

Проте така велика ціна на півзахисника збірної України може відлякати лондонську команду, вважає SpursWeb. Як зазначається Тоттенхем в особі керуючого директора клубу Фабіо Паратічі, точно має запасні кандидатури, серед яких – хавбек Ювентуса Вестон Маккенні.

«Тоттенхем, звісно, не йтиме на поводу в Аталанти, адже у Паратичі є кілька цілей на кожну позицію. Таким чином, якщо «шпори визнають ціну, яку запитує Аталанта, необґрунтованою вони, швидше за все, звернуть свою увагу на Маккенні або когось іншого», – пише видання.

Американець пов'язаний з Ювентусом угодою до липня 2025 року. У поточній кампанії Маккенні провів 16 ігор за туринський гранд, у яких зробив 3+1 за системою гол+пас.

Зазначимо, що контракт Малиновського із бергамським клубом розрахований до 30 червня 2024 року. Нинішнього сезону на його рахунку 14 матчів у Серії А (гол і два асисти).

X