Трансфер на межі зриву: стало відомо, чому легенда Шахтаря не гратиме в команді Роналдо

Переглядів 10510
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Трансфер на межі зриву: стало відомо, чому легенда Шахтаря не гратиме в команді Роналдо
Тайсон. Фото: Шахтар
Екс-капітан Шахтаря Тайсон не стане гравцем Крузейро під час міжсезоння в Бразилії. 34-річний футболіст близький до відходу з рідного Інтернасьйонала.

За чутками Тайсона активно сватали до клубу, яким володіє легендарний бразилець Роналдо, але ключовою перепоною може стати небажання гравця йти на стрімке зниження зарплати.

За інформацією Revista Colorada, зарплатна стеля в Крузейро складає 3.6 млн бразильських реалів (близько 650 млн євро).

Раніше повідомлялося. що спортивний директор Дніпра-1 Євген Красніков розглядав можливість повернення Тайсона в Україну, але зимовий чемпіон УПЛ не може собі дозволити підписати досвідченого виконавця.

В сезоні 2022 бразилець провів 33 матчі, на його рахунку чотири голи та чотири гольові передачі. Тайсон із приходом до Інтернасьйонала екс-тренера збірної Бразилії Мано Менезеса втратив місце в основі команди з Порту-Алегрі.

Нагадаємо, Тайсон пішов із Шахтаря до Інтернасьйонала у квітні 2021 року. За вісім років у помаранчево-чорній футболці провів 299 матчів, забив 55 голів та віддав 78 асистів. Разом із Шахтарем футболіст виграв 15 внутрішніх трофеїв, а у 2019 році визнавався гравцем року УПЛ.