Transfermarkt оновив ціни на гравців: Миколенко подорожчав та стало відомо, хто з українців найкоштовніший

Переглядів 9004
Дмитро Котков Дмитро Котков
6 голосів
Transfermarkt оновив ціни на гравців: Миколенко подорожчав та стало відомо, хто з українців найкоштовніший
Віталій Миколенко. Фото: Google
Вартість Віталія Миколенка на трансферному ринку змінилася. Тепер український дефендер коштує 22 млн євро. Ціна на Олександра Зінченка не змінилася. Вартість гравця збірної України 32 млн євро.

Футбольний портал статистики Transfermarkt напередодні чемпіонату світу-2022 поновив вартість деяких представників Прем’єр-ліги Англії.

23-річний український захисник Евертона Віталій Миколенко подорожчав на 4 млн євро і тепер він коштує 22 мільйони. Натомість український легіонер Арсеналу Олександр Зінченко має цінник без змін, а саме 32 млн євро.

На даний момент у цьому сезоні Віталій Миколенко зіграв 13 матчів за Евертон. Результативними діями українець не відзначався. 

З приводу Зінченка додамо, що український легіонер Арсеналу Олександр Зінченко вперше за довгий час потрапив до заявки лондонців на матч, але весь поєдинок Ліги Європи з Цюріхом провів на лаві запасних. У цьому сезоні Олександр Зінченко на даний момент зіграв за лондонський Арсенал шість матчів, у яких він відзначився однією результативною передачею. Сашко матиме змогу себе проявити вже шостого листопада у матчі чемпіонату Англії Челсі – Арсенал. Напередодні лондонського дербі «каноніри» в Прем’єр-лізі Англії, маючи 31 очко в активі, ідуть на першій позиції. Челсі з 21 очком іде шостим. 

Зазначимо, що Зінченко наразі є найдорожчим українським футболістом за даними порталу Transfermarkt. Так виглядає рейтинг першої четвірки найдорожчих українських гравців: Олександр Зінченко з лондонського Арсеналу (32 млн євро), Руслан Маліновський з італійської Аталанти (28 млн євро), Віктор Циганков з київського Динамо (25 млн євро), Віталій Миколенко з англійського Евертону (22 млн євро).