«Треба подивитись, що пішло не так»: Нещерет поставив крапку у скандальному епізоді з незарахованим голом

Переглядів 1111
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Треба подивитись, що пішло не так»: Нещерет поставив крапку у скандальному епізоді з незарахованим голом
Руслан Нещерет. Фото: УАФ
Голкіпер молодіжної збірної України Руслан Нещерет прокоментував неоднозначний епізод із незарахованим голом у його ворота в поєдинку проти Іспанії.

Не злякався! Воротар Руслан Нещерет витримав паузу і прокоментував найбільш резонансний епізод, що трапився в поєдинку Євро-2023 проти команди Іспанії, коли півзахисник Родріго Рікельме скориставшись його помилкою закотив м'яча в сітку, але суддя матчу взяття воріт відмінив.

«Іспанець ударив мене по руці, і я за інерцією навіть не зміг викинути той м’яч. Тож це був фол. Після цього він підійшов до мене і сказав, що дійсно зачепив. У тому моменті він же не міг сказати: ні, я не чіпляв його. Трохи хитрий.

Чесно, не знаю, треба подивитись, що пішло не так (у епізоді з другим пропущеним м'ячем). Можливо, концентрація. Можливо, дуже виснажились наші захисники», – наводить слова Нещерета Sportua.

▶️Видео голів матчу збірних Іспанії та України дивіться за ПОСИЛАННЯМ

  • В сезоні 2022/2023 років Нещерет зіграв за Динамо 20 поєдинків.
  • В 1/4 фіналу підопічні Руслана Ротаня зіграють з переможцем квартету D. Наразі там впевнено лідирує Франція, у якої шість очок. Друга Італія та третя Швейцарія мають по три бали. У четвертої Норвегії нуль залікових пунктів.
  • 28 червня у заключному турі Італія зіграє з Норвегією, а Франція з Швейцарією. Судячи з усього, українці зіграють з французами.
  • Молодіжна збірна України двічі зустрічалася з Францією в кваліфікації до Євро: 3:3 і 0:5.
  • Поєдинок 1/4 фіналу Євро-2023 за участі збірної України відбудеться другого липня в румунському місті Клуж.