Тренер Циганкова пролонгував контракт з Жироною: кредит довіри до спеціаліста зашкалює

Переглядів 1252
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Тренер Циганкова пролонгував контракт з Жироною: кредит довіри до спеціаліста зашкалює
Мічел. Фото: Google
Наставник Жирони Мічел продовжить працювати з каталонською командою, кольори якої захищає 25-річний український півзахисник Віктор Циганков.

ФК Жирона і головний тренер Мічел Санчес домовилися про продовження контракту до 2026 року.

«Мічел продемонстрував свою цінність і лідерство з моменту прибуття в клуб у липні 2021 року. Як тренер він привів ФК Жирона до досягнення історичних результатів, таких як повернення до елітного дивізіону. Під його керівництвом команда здобула вагомі перемоги та впровадила стиль гри, який викликав емоції у фанатів», – пише офіційний сайт каталонського клубу.

Зазначимо, що 28 травня Жирона програла з рахунком 1:2 севільському Бетісу.

Після цього матчу Бетіс з 59 очками в активі іде на шостій позиції в турнірній таблиці Ла Ліги і він гарантовано зіграє в Лізі Європи. Жирона з 49 балами посідає дев'яте місце. Попереду команди Циганкова з 50 очками на сьомій єврокубковій сходинці і на восьмій позиції ідуть Осасуна та Атлетік. Каталонці ризикують не потрапити в єврокубки. Все вирішиться в 38 турі. Жирона зіграє на виїзді з Осасуною (04.06). На Атлетік чекає виїзний матч з мадридським Реалом. Тобто, якщо Жирона виграє, є велика вірогідність, що вона зіграє в єврокубках, тому що Реал, якому потрібно перемагати, навряд чи на своєму полі поступиться Атлетіку.

X