«Тривала співпраця з ними може бути цікавою»: ван Леувен оцінив двох гравців Шахтаря і розповів, де Швед

Переглядів 1468
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
«Тривала співпраця з ними може бути цікавою»: ван Леувен оцінив двох гравців Шахтаря і розповів, де Швед
Патрік Ван Леувен. Фото: Шахтар
Головний тренер Шахтаря Патрік ван Леувен дав оцінку дебюту у донецькій команді двох бразильських новачків та висловився щодо відновлення Тараса Степаненка та Мар'яна Шведа.

Головний тренер Шахтаря Патрік ван Леувен оцінив гру Невертона та Педріньйо, які нещодавно поповнили склад донеччан, в контрольному матчі з Утрехтом (4:2).

«Я радію, що вони долучилися до нас. Це двоє талановитих футболістів. Сьогоднішній план був дати грати по 30 хвилин Педріньйо на позиції захисника і Невертону, щоб вони разом зіграли так, як ми відпрацьовували останніми тижнями.

Вони долучилися до нас лише кілька днів тому, тому їм потрібно трохи більше часу, але я думаю, що вони продемонстрували деякі свої якості під час сьогоднішнього матчу. Більш тривала співпраця з ними може бути цікавою».

Також спеціаліст розповів про відновлення Тараса Степаненка та Мар'яна Шведа.

«Сподіваємося, він (Степаненко) швидко повернеться до тренувального процесу. Йому потрібно трохи більше часу, щоб відновитися, але за межами поля він дуже старанно працює, щоб повернутися до команди якнайшвидше.

Швед? Ми чекаємо остаточної відповіді про покращення його стану і те, коли він зможе повернутися до команди. Сподіваюся, отримаємо її за кілька днів», – сказав ван Леувен для пресслужби «гірників».

  • Нагадаємо, що Невертон перейшов до Шахтаря із Сан-Паулу, а Педрійньйо долучився на правах вільного агента після скандалу та розриву контракту із Атлетіко Паранаенсе.
  • Також клуб закрив трансфери двох талановитих вінгерів: Егінальдо та Ібрагіма Дабо.
  • Минулого сезону Шахтар став чемпіоном України, випередивши в турнірній таблиці СК Дніпро-1.
  • На команду Патріка ван Леувена чекає участь в груповому етапі Ліги чемпіонів у розіграші 2023/24.