«Твій час настав»: Шевченко звернувся до Селезньова – колишній форвард Дніпра та Шахтаря емоційно відповів

Переглядів 24895
Артем Жилінський Артем Жилінський
4 голоси
 «Твій час настав»: Шевченко звернувся до Селезньова – колишній форвард Дніпра та Шахтаря емоційно відповів
Євген Селезньов та Андрій Шевченко. Фото Google
Український футболіст Євген Селезньов, який є колишнім нападником Шахтаря та Дніпра, поділився відеозверненням Шевченка, яке стосується прощального матчу Селезньова.

Захід пройде на стадіоні «Авангард» у місті Ужгород і матиме благодійний характер та відбудеться 6 червня.

Раніше Селезньов заявив, що намагався запросити українську футбольну легенду Андрія Шевченка взяти участь у цьому прощальному матчі. Однак, на жаль, Шевченко не зможе бути присутнім через те, що на момент проведення гри він буде за межами України.

Сьогодні Селезньов опублікував відеозвернення від Андрія Шевченка на своїй сторінці в Instagram. В цьому відео відома футбольна легенда висловила свої слова підтримки та побажав, щоб ця гра залишилася назавжди в пам’яті Селезньова.  

«Євгенію, у тебе була яскрава, насичена, емоційна кар'єра. Ти довго чинив опір, але твій час настав. Бажаю тобі провести цей день так, щоб він залишився у твоїй пам'яті на все життя, і зібрати якнайбільше коштів для ЗСУ Слава Україні», – сказав Шевченко.

Також Селезньов заявив, що він би хотів зіграти цей матч разом із Шевченком на одному полі і відзначив, що саме він був прикладом для наслідування.

«Андрій Миколайович – один із моїх вчителів у період виступу у збірній. Я рівнявся на Шевченка і вчився. Я хотів завершити свою ігрову кар'єру, граючи на одному полі з одним із найбільших форвардів світу», – написав Євген.

  • Останнім клубом Селезньова був Минай, у складі якого він провів один матч у сезоні 2022/23.
  • Селезньов провів за Дніпро 192 матчі, забив 88 голів і відзначився 22 результативними передачами.
  • За Шахтар футболіст зіграв у 74 іграх, відзначився 30 забитими м'ячами та сімома асистами.