«У другому таймі на полі бачили лише Минай»: Шаран задоволений грою своїх підопічних проти Металіста

Переглядів 1924
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«У другому таймі на полі бачили лише Минай»: Шаран задоволений грою своїх підопічних проти Металіста
Володимир Шаран. Фото: Минай
Головний тренер ужгородського Минаю Володимир Шаран прокоментував перемогу своєї команди над Металістом з рахунком 1:0 у матчі 14-го туру чемпіонату України.

Наставник Минаю Шаран сказав, що у його команди були матчі, коли вони виглядали краще суперника, але не могли забити. Проте сьогодні вдалося перемогти Металіст.

«Не можу сказати, що найкращий матч, але другий тайм – це точно. Були поєдинки, в яких ми виглядали агресивніше, конструктивніше, однак не могли забити. 

Сьогодні в першому таймі Металіст мав моменти, але в перерві ми пояснили хлопцям, що самі собі створюємо проблеми».

Також Шаран вважає, що у другій половині гри на полі була лише його команда.

«У другому тайми на полі бачили лише «Минай», лише гравців «Миная». Чому? Крім одного удару у наші ворота, нічого іншого я не побачив. Ми дуже агресивно зіграли, пресингували, витримали темп. 

Могли забити вирішальний м’яч і раніше. Але слава Богу, що перемогли. Дуже цього хотіли в заключному домашньому поєдинку року», — сказав Шаран після гри.

Сьогоднішня перемога дозволила закарпатцям піднятися на 11 сходинку в турнірній таблиці УПЛ та наблизитись до сьогоднішнього опонента на відстань двох залікових балів.

В наступному турі Минай гратиме проти Зорі, а Металіст спробує перервати шестиматчеву безвиграшну серію в УПЛ у грі проти Чорноморця. Програму матчів неділі підсумує зустріч між Кривбасом та Металістом 1925, який розпочнеться о 14:00.

X