«У кого вчаться наші тренери?»: Вацко має запитання до УАФ щодо підготовки кадрів

Переглядів 1140
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«У кого вчаться наші тренери?»: Вацко має запитання до УАФ щодо підготовки кадрів
Віктор Вацко. Фото: Google
Відомий журналіст та блогер Віктор Вацко незадоволений роботою Центру ліцензування УАФ, який не ставить в пріоритет підвищення тренерської кваліфікації.

Вацко в крайньому випуску авторського проекту On Air підняв тему вітчизняної тренерської школу, яка не може похизуватися великим представництвом у європейських клубах.

Він наводить приклад головного тренера Ворскли Віктора Скрипника, який кожних три роки має відвідувати семінари з підвищення кваліфікації, які проводить Німецький футбольний союз (DFB).

На думку журналіста, УАФ нічого не зробила для того, аби українських тренерів були затребуваними не лише на пострадянських теренах.

«У кого вчаться наші тренери? У кого вони вчаться? Невже хтось думає, що отримавши корочку більше нічого не потрібно? Шо УАФ робить для підвищення кваліфікації? Скільки семінарів відвідали за участю європейських тренерів організувала асоціація? Скільки топових тренерів запросила сюди УАФ? Це питання», – зауважив Вацко.

До слова, UkrFootball відроджує традиції газети «Український футбол» та провів опитування для визначення найкращих гравців, тренерів та представників медіа за підсумками року, що минає. Результати будуть оголошені протягом тижня.

X