У Луніна буде новий тренер? Анчелотті зібрався очолити збірну Бразилії

Переглядів 2083
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
У Луніна буде новий тренер? Анчелотті зібрався очолити збірну Бразилії
Карло Анчелотті. Фото: Реал Мадрид
Досвідчений італійський наставник Карло Анчелотті може стати головним тренером національної команди Бразилії. Тому у Реала може змінитися коуч.

Федерація футболу Бразилії контактувала з головним тренером мадридського Реала Карло Анчелотті. Про це повідомляє бразильський журналіст Бруно Андраде.

За інформацією Андраде, переговори з італійським алленаторе розпочалися ще у жовтні цього року. Анчелотті поінформував представників збірної Бразилії, що він готовий очолити «селесао» влітку 2023 року, оскільки він бажає завершити цей сезон у мадридському клубі.

Для призначення Анчелотті головним тренером «пентакампеоне» бразильській федерації футболу знадобиться виплатити компенсацію Реалу, а на весняні спаринги запросити тимчасового наставника.

Додамо, що після того, як збірна Бразилії вилетіла з мундіалю-2022, програвши у чвертьфіналі у серії пенальті Хорватії, пост головного тренера «селесао» залишив досвідчений Тіте. Тепер бразильці перебувають у пошуках нового фахівця.

З приводу воротаря Реала Андрія Луніна додамо, що українець у поточному сезоні зіграв за мадридську команду шість матчів (чотири у Ла Лізі та два у Лізі чемпіонів).

X