У Львові відбудеться благодійний матч за «Кубок Львова»: анонс поєдинку

Переглядів 368
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
У Львові відбудеться благодійний матч за «Кубок Львова»: анонс поєдинку
У вівторок, 20 вересня, о 16 год, на стадіоні «Скіф» відбудеться третій благодійний матч за «Кубок Львова». Основна мета благодійного матчу – допомога дітям-сиротам із Сходу України займатися спортом.

У вівторковому протистоянні «акули пера» спробують взяти реванш, а майстри спорту як завжди покажуть вищий клас. Але головна перемога в благодійному матчі дістанеться дітям-сиротам із Сходу України, які отримають від Генерального спонсора, організаторів та партнерів матчу професійну футбольну форму, спортивне спорядження та солодкі подарунки.

Організаторами матчу виступили: Інформаційне агентство «Центр новин», Українська асоціація футболу, Футбольний клуб Карпати, Львівська асоціація футболу.

Генеральний спонсор матчу: Львівський хлібопекарський комплекс «Кулиничі».

Титульний партнер команди Збірна журналістів: SoftServe.

Партнери матчу: компанія Roomio та Шувар.

Інформаційні партнери: Еспресо ТВ, Прямий, Перший західний, Перше радіо, 4 студія, Галінфо, Perets.media, Український футбол, FootBoom, Kamp-Sport, Leopolis news, Львівський портал.

Трансляція матчу: на YouTube Еспресо ТВ та ФК «Карпати» Львів.

Місце проведення: стадіон «Скіф», м. Львів, вул. Черемшини, 17, початок о 16:00 год.

Акредитація для ЗМІ за телефоном: 0931297148 або centernewsua@gmail.com.

Історія «Кубку Львова»: Ветерани ФК Карпати та Збірна журналістів зустрічаються на футбольному полі втретє. В 2018 році карпатівці поступилися збірній журналістів по пенальті. Минулого року володарями «Кубку Львова» стали команда Ветеранів.

Відзначимо, що під час прямої трансляції благодійного матчу відбудеться аукціон з лотами від футбольних зірок України. Хто захоче допомогти дітям-сиротам із Сходу України, зможе купити футболки від Андрія Ярмоленка, Мар’яна Шведа, Михайла Мудрика, Андрія Тлумака, В’ячеслава Шевчука, Олексія Бєліка, Артема Федецького, а також м’ячі з підписами Збірників України, Ветеранів ФК Карпати, та інші цікаві подарунки.

Усі зібрані кошти від придбаних лотів підуть на ремонт та облаштування кімнат в Будинку дитини № 1 м. Львова. Номер картки для купівлі лота: 5375 4112 0134 0788