«У механізмі Динамо щось сталося»: володар золотого м’яча оцінив поточну ситуацію свого колишнього клубу

Переглядів 1235
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«У механізмі Динамо щось сталося»: володар золотого м’яча оцінив поточну ситуацію свого колишнього клубу
Ігор Бєланов. Фото: Google
Легенда київського Динамо та українського футболу Ігор Бєланов поділився своїми думками стосовно виступів столичного клубу у єврокубковому сезоні.

Динамо в шостому турі групового етапу Ліги Європи поступилося турецькому Фенербахче з рахунком 0:2. Кияни не мали шансів на вихід у євровесну, тому грали лише за гідність та честь київського клубу. Після шести зіграних матчів в групі Ліги Європи Динамо зазнало п’яти поразок та зіграло в одну нічию.

Легенда київського клубу Бєланов розповів, що відчуває після поразки турецькому Фенербахче.

«Про цю тему важко говорити. Колись ми турків возили так, що вони не знали, куди тікати! Причому забиваючи їм то п'ять, то три м'ячі. А тепер дійшло до того, що один із наших грандів програє на умовно своєму стадіоні Фенербахче…Прикро, що в історії Динамо таке відбувається».

Також Бєланов вважає, що криза киян затягнулася і керівництво столичного клубу повинно якось на це реагувати.

«Схоже, що криза у Динамо надто затяглася. Мені, як колишньому гравцю, за цим гірко спостерігати. Мало того, що команда повністю провалила цей єврокубковий сезон, то ще й у чемпіонаті України виглядає блідо і непереконливо. У механізмі Динамо щось сталося, що команда не може вигравати. Так і хочеться запитати керівників: і що далі?», — сказав володар "Золотого м'яча-1986" в інтерв'ю UA-Football.

Нагадаємо, що Динамо посіло останнє місце в групі Ліги Європи, набравши лише одне очко після шести зіграних матчів в групі.