«У нього є позашлюбні діти в кожній країні, де він грав»: ексзірка Динамо потрапив у скандал

Переглядів 20764
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«У нього є позашлюбні діти в кожній країні, де він грав»: ексзірка Динамо потрапив у скандал
Яна Волощенко з дітьми та Ідейє. Колаж: FanDay
Мати двох дітей колишнього нападника Динамо Брауна Ідейє українка Яна Волощенко поділилася подробицями проблемних стосунків із нігерійським форвардом.

Волощенко народила ексфорварду Динамо Ідейє двох дітей. Поки форвард перебував у Києві, то жодних проблем із виплатою грошей на сина та доньку не було. Але зараз дівчина потрапила у складну ситуацію та каже, що її шокувала більше поведінка колишнього футболіста столичного гранду, ніж війна із росією.

«Наші відносини закінчені, і я не відновлюватиму їх. Але він має обов'язки перед дітьми, які він зобов'язався виконувати.

Хоч як страшно це не звучало, але в цій ситуації мене більше шокував Браун, а не війна. Такого вчинку від нього під час війни я взагалі не чекала».

Також Волощенко додала, що Ідейє має дітей у всіх країнах, де він виступав.

«Ще я дізналася дуже цікавий момент із біографії Брауна. Виявляється, він має позашлюбних дітей у кожній країні, де він грав.

Але він не визнав жодної дитини, окрім наших. Ось така він погана людина», – розповіла Волощенко в ексклюзивному інтерв'ю Fanday.net.

34-річний Ідейє виступав за Динамо з 2011 до 2014 року. За цей час форвард зіграв у 107 матчах за київську команду, забив 45 голів та віддав 12 результативних передач.