У Польщі знайшли причину невпевненої гри Коноплянки: справа зовсім не у вінгері збірної України

Переглядів 2153
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
У Польщі знайшли причину невпевненої гри Коноплянки: справа зовсім не у вінгері збірної України
Євген Коноплянка. Фото: Краковія
Майбутнє українського півзахисника Євгена Коноплянки польської Краковії перебуває під питанням, оскільки його контракт із клубом спливає в середині літа.

У Євгена Коноплянки контракт з Краковією закінчуються 30 червня 2023 року. Також закінчується трудова угода головного тренера Яцека Зеліньського.

Видання Dziennik Polski розкритикувало керівництво Краковії за те, що воно не занепокоєне питаннями контракту з гравцями та головним тренером команди.

«Відсутність конкретних переговорів, відсутність чіткої комунікації – це велика упущення. Невизначеність у роздягальні породжує занепокоєння. Як Коноплянка, Немчицький, Сіплак мають зосередитися на грі, якщо вони не знають, чи будуть вони в клубі за місяць? Не знає про своє майбутнє і тренер».

33-річний Коноплянка провів за Краковію в поточному сезоні 25 матчів у всіх турнірах, забив чотири м'ячі та зробив дві результативні передачі.

Команда українця зіграла 31 поєдинок, набрала 42 очки і посідає сьоме місце у турнірній таблиці чемпіонату Польщі з відставанням від єврокубкової зони до 10 залікових пунктів.

У найближчому турі Екстракласи Краковія на своєму полі зіграє із Заглембе. Матч відбудеться 13 травня і розпочнеться о 18:30 за київським часом.