«У Реброва є Ярмоленко, Малиновський, Мудрик»: тренер Мальти очікує важкої гри зі збірною України

Переглядів 3393
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«У Реброва є Ярмоленко, Малиновський, Мудрик»: тренер Мальти очікує важкої гри зі збірною України
Мікеле Марколін. Фото: Google
Головний тренер збірної Мальти Мікеле Марколіні поділився своїми очікуваннями від матчу в рамках кваліфікації до Євро-2024 проти України.

Мальта підходить до матчу з Україною, зазнавши трьох поразок у трьох поєдинках кваліфікації від Північної Македонії (1:2), Італії (0:2) та Англії (0:4).

Головний тренер мальтійської збірної Мікеле Марколіні визнав, що Україна має купу талановитих гравців. Він вважає, що втрата Зінченка ніяк не вплине на нашу команду.

«Ми поважаємо Україну. Це дуже хороша команда з великою кількістю талантів, які мають серйозний досвід на міжнародному рівні. Не зіграє Зінченко, але Ребров має Ярмоленка, Малиновський, Мудрика. Нам буде непросто», – сказав Марколіні.

  • Матч відбіркового циклу Євро-2024 Україна – Мальта відбудеться 19 червня у Трнаві (Словаччина). Початок – 19.00;
  • Збірна України в групі С відбору Євро-2024 з трьома очками в активі іде другою. Також по три бали у третьої Італії та четвертої Північної Македонії. Усі ці збірні зіграли по два поєдинки. 
  • П’ята Мальта, у якої нуль залікових пунктів, а перша Англія з дев’ятьма очками вже мають в активі по три проведених зустрічі.