«У війни немає правил, коли по іншу сторону аморальні покидьки»: соратник Павелка судитиметься з журналістами

Переглядів 490
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«У війни немає правил, коли по іншу сторону аморальні покидьки»: соратник Павелка судитиметься з журналістами
Алан Пілієв. Фото: Google
Перший віце-президент УАФ Алан Пілієв повідомив, що позиватиметься до трьох інтернет-видань, аби захистити честь та гідність

Функціонер переконаний, що проти нього чиниться медійна атака з метою дискредитації. Українських футбольних чиновників підозрюють у корупційних схемах.

«Я розумію, що у війни немає правил, особливо коли по іншу сторону абсолютно аморальні покидьки, які за три копійки готові забути про свій людський вигляд і запросто перетворюються на тварин.

Нешановні Vesti.ua, «КП в Україні» та «Украинский Бизнес Ресурс», ви дійсно вважаєте, що продавшись за 100 доларів і опублікувавши таку гидоту, ви не втратите більшого? Не втратите своєї репутації серед читачів, серед колег-журналістів?

Мої юристи готують позови до суду з мільйонною сумою компенсації завданого мені та моїй родині морального збитку. Усі ці кошти після отримання я перерахую на потреби ЗСУ та благодійних фондів», - написав Пілієв у Facebook.

Нагадаємо, що днями Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже у 20 млн грн.

X