«У Ворсклі готові до шокової терапії»: джерело розкрило ситуацію у команді Скрипника і розповіло про трансфери

Переглядів 4221
Ілля Деулін Ілля Деулін
1 голос
«У Ворсклі готові до шокової терапії»: джерело розкрило ситуацію у команді Скрипника і розповіло про трансфери
Фото: ФК Ворскла
Повідомляється, що полтавська Ворскла готова до скорочення витрат, але на трансфери головний тренер команди Віктор Скрипник може розраховувати, попри акцент на роботі з молоддю.

Відомі причини затишшя полтавської Ворскли на трансферному ринку. Зазначається, що клуб готовий затягнути пояси, але без підсилення головний тренер команди Віктор Скрипник не залишиться:

«Бюджет Ворскли напряму залежить від стану економіки в країні. В клубі в принципі готові до шокової терапії, але трансферно мало що змінилося. Шукають центрального захисника та нападника, керівництво налаштовано дуже прискіпливо ставитися до кожної кандидатури».

Журналіст Михайло Співаковський у Telegram-каналі Татотаке також повідомляє, що Ворскла більше працюватиме з молоддю:

«В контрольних матчах Скрипник взагалі випускав гравців з команди U-19, доречі, вони виглядали доволі пристойно, про це говорили навіть гравці суперників. Інша справа, що можливо це не дуже корелюється з високими завданнями, але у Ворсклі зараз великий акцент на роботі з молоддю».  

  • Власник Ворскли Костянтин Жеваго нині перебуває під наглядом у Франції в справі про розтрату 2,5 млрд гривень банку «Фінанси та Кредит».
  • У травні повідомлялося, що активи мільярдера арештовано.
  • Єдине підписання полтавської команди цього міжсезоння – ексворотар Креміня Даниїл Єрмолов.
  • Нині Ворскла перебуває на зборах у Польщі, де готується до матчів другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.