У Яремчука буде новий головний тренер: він працював у Барселоні та Аяксі

Переглядів 1135
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
У Яремчука буде новий головний тренер: він працював у Барселоні та Аяксі
Альфред Схредер. Фото: Google
50-річний Альфред Схредер є основним кандидатом на те, щоб стати головним тренером бельгійського Брюгге, за який грає український нападник Роман Яремчук.

50-річний нідерландський фахівець Альфред Схредер може стати головним тренером бельгійського Брюгге, за який грає український нападник Роман Яремчук. Про це повідомляє видання Voetbal Nieuws.

Саме Схредер може стати заміною англійському спеціалісту Скотту Паркеру на посаді наставника Брюгге. Зазначимо, що Паркер залишив тренерський місток бельгійської команди вчора, восьмого березня. Причиною цьому стала криза Брюгге, який вилетів з Ліги чемпіонів, програвши за сумою двох зустрічей лісабонській Бенфіці (0:2, 1:5).

Переговори між Брюгге та Схредером знаходяться на просунутій стадії. Поки бельгійський клуб веде переговори з нідерландським коучем, керувати командою буде Рік де Міл.

Стосовно Схредера додамо, що він раніше працював тренером у таких командах, як Вітесс, Твенте, та Гоффенгайм. У сезоні 2020/2021 він працював у тренерському штабі Барселони. Потім Схредер був наставником Брюгге у 2022 році. Також у 2022-2023 роках нідерландець очолював Аякс.

Зазначимо, що в матчі-відповіді з Бенфікою Яремчук вийшов на поле в стартовому складі, але був замінений у другому таймі, так і не відзначившись результативними діями. На даний момент український форвард зіграв за бельгійську команду 23 матчі, записавши до свого активу два голи та три асисти.

X