«УАФ та Павелко домоглися ізоляції російського футболу»: Бєланов підсумував 2022 рік

Переглядів 911
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«УАФ та Павелко домоглися ізоляції російського футболу»: Бєланов підсумував 2022 рік
Ігор Бєланов. Фото: Google
Співголова комітету професіонального футболу УАФ Ігор Бєланов підбив підсумки 2022 року, згадавши про результати роботи асоціації та її президента Андрія Павелка.

Бєланов вважає, що головним досягненням УАФ домоглася ізолювання країни-терориста росії з міжнародних футбольних змагань. 

«Складним цей рік був і для футболу. Хто, наприклад, у березні взагалі міг думати про те, що футбол в Україні буде? Але ми в УАФ змогли подолати всі виклики, і наші команди не залишилися без досягнень. Я вважаю одним із головних досягнень той факт, що УАФ та її президент Андрій Павелко домоглися ізоляції російського футболу на міжнародному рівні».

Також Бєланов згадав, як завдяки УАФ був скасований товариський матч за участю росії. Колишній футболіст також заявив, що асоціація не зупиниться і далі буде ефективно працювати.

«Пізніше УАФ з ініціативи Андрія Павелка зажадала від УЄФА не допустити збірну росії до жеребкування відбору Євро-2024. А перед цим УАФ вимагала від збірної Боснії та Герцеговини відмовитися від поєдинку з росіянами, і матч у підсумку не відбувся.

Цей список можна продовжувати. Але ми краще продовжуватимемо діяти й не зупинятимемося на досягнутому», — заявив Бєланов на своїй Facebook сторінці.

Нагадаємо, що після бану в УЄФА російська футбольний союз планує вступити до азійської конфедерації.

X