Україна – Північна Македонія: відомо, де пройде наступний матч команди Реброва у відборі до Євро-2024

Переглядів 8159
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
5 голосів
 Україна – Північна Македонія: відомо, де пройде наступний матч команди Реброва у відборі до Євро-2024
«Дженералі Арена». Фото: Google
Номінально домашній матч у відборі до Євро-2024 проти збірної Північної Македонії Україна проведе в столиці Чехії в Празі. Поєдинок відбудеться на стадіоні місцевої Спарти.

Замість Польщі – Чехія, замість Вроцлава – Прага. 

14-го жовтня команда Сергія Реброва зіграє номінально домашній матч проти збірної Північної Македонії. Зустріч пройде в Празі на стадіоні Спарти «Дженералі Арена», який може вмістити близько 19 тисяч глядачів.

«Із тренерським штабом національної збірної погоджено рішення про проведення матчу з командою Північної Македонії в Празі. Нас давно запрошували зіграти в Чехії. 

Чехія прихистила чимало наших співвітчизників, тому я впевнений, що в Празі наша національна команда отримає не менш потужну підтримку, ніж була у Вроцлаві на поєдинку з Англією», – розповів перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко в інтерв’ю пресслужбі УАФ.

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).
  • Головний конкурент України – Італія після чотирьох зіграних матчів у відборі до Євро-2024 має сім залікових балів в активі та посідає другу сходинку, маючи кращі особисті показники в порівнянні з командою Реброва.
  • У жовтні підопічні Спаллетті зіграють вдома проти Мальти (14 жовтня) та на виїзді проти Англії (17 жовтня).
  • Лідером групи є Англія. В активі команди Гарета Саутгейта 13 очок після п'яти ігор.
  • Північна Македонія, як і Україна має 7 залікових балів, але поступається синьо-жовтим за додатковими показнками та розмістилась на червертому щаблі.