Україна U19 вийшла до еліт-раунду відбору на Євро-2023: вдала заміна переломила хід гри

Переглядів 454
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Україна U19 вийшла до еліт-раунду відбору на Євро-2023: вдала заміна переломила хід гри
Збірна України U-19. Фото: УАФ
У рамках другого туру кваліфікації на чемпіонат Європи 2023 року збірна України U-19 впевнено обіграла однолітків з Кіпру і вийшла в еліт-раунд відбору.

Збірна України U-19 здобула другу поспіль перемогу у рамках першого кваліфікаційного раунду Євро-2023. Цього разу суперниками нашої збірної були однолітки з Кіпру. Українці розгромно перемогли з рахунком 4:1.

Склад збірної України: Герета, Кітела, Удод, Слюбік, Бульоза, Федір (Харабара, 85), Варфоломєєв, Лосенко (Царенко, 58), Горбач (Пастух, 85), Ющенко (Пушкарьов, 58), Ярмолюк (Сіменець, 90+2).

Збірна України відкрила рахунок на 12-й хвилині гри. Півзахисник Варфоломеєв відзначився з пенальті. Проте через декілька хвилин кіпріоти змогли відігратися. Перший тайм не виявив сильнішого.

У другому таймі наставник нашої збірної Сергій Нагорняк випустив на заміну півзахисника "Динамо" Антона Царенка, який зробив дубль.

Остаточний результат встановив нападник львівського Руху Олег Федор.

Нагадаємо, що у першому турі українські юніори мінімально обіграли команду Косова (1:0).

Збірна України набрала шість очок та гарантувала собі вихід в еліт-раунд відбору Євро-2023. У третьому турі першого кваліфікаційного раунду