«Українець показав задатки надійного голкіпера»: іспанська преса відмітила вклад Луніна в шести матчах за Реал

Переглядів 1428
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Українець показав задатки надійного голкіпера»: іспанська преса відмітила вклад Луніна в шести матчах за Реал
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
В Іспанії журналісти оцінили гру українського голкіпера Реала Андрія Луніна, поки він підміняв Тібо Куртуа, який не брав участь у шести матчах поспіль через травму спини.

Поки Куртуа перебував на лікарняному, Лунін встиг провести у складі Реала шість поєдинків:

Реал – Осасуна 1:1;

Реал – Шахтар 2:1;

Хетафе - Реал 0:1;

Шахтар – Реал 1:1:

Реал – Барселона 3:1;

Ельче – Реал 0:3.

Відоме та авторитетне видання AS вважає, що поки Куртуа був відсутнім, Лунін гарно використав можливість проявити себе. Завдяки впевненій грі у цих шести матчах його вартість збільшилася і це приверне увагу серйозних клубів, які зроблять достойну пропозицію.

Раніше не всі були впевнені в нашому голкіпері. Проте Лунін довів, що готовий в будь-яку не просту хвилину стати першим номером для такого клубу, як Реал Мадрид. Українець показав задатки надійного голкіпера і збільшив для себе кількість ймовірних варіантів на трансферному ринку.

Реал підписував Луніна не задля наступного перепродажу, а щоб мати перспективного голкіпера з певним рівнем майстерності в запасі, але якщо настане час для продажу українця, вершкові намагатимуться зробити цю операцію максимально вигідною для себе, резюмують іспанські журналісти.

Контракт Луніна розрахований до літа 2024-го року. Transfermarkt оцінює українського голкіпера в 2,5 мільйона євро, а максимальна вартість гравця була ще у 2018-му, тоді він коштував 8,5 мільйонів євро.

X