«Усього найкращого, мій брате»: лідер Наполі та найкращий бомбардир Серії А попрощався з Малиновським

Переглядів 9212
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Усього найкращого, мій брате»: лідер Наполі та найкращий бомбардир Серії А попрощався з Малиновським
Віктор Осімхен. Фото: Наполі
29-річний півзахисник національної збірної України Руслан Малиновський після свого трансферу з Аталанти до Марселя отримав напуття від гравця Наполі.

Під постом на особистій сторінці Малиновського, де він привітав фанатів Марселя як новачка клубу, інші користувачі мережі залишили йому багато коментарів.

Найпопулярнішим стало напуття від 24-річного нігерійського нападника Наполі Віктора Осімхена, який із 10 голами в активі зараз іде найкращим бомбардиром Серії А.

«Усього найкращого, мій брате», - написав Осімхен.

Примітно, що Малиновський та Осімхен ніколи не були партнерами по команді. Навпаки, вони часто були суперниками на футбольному полі, оскільки їхні шляхи по ходу ігрових кар'єр неодноразово перетиналися.

У сезоні 2018/2019 Осімхен захищав кольори бельгійського Шарлеруа. Той самий сезон став останнім для Малиновського у складі Генка.

З літа 2020 року гравці конкурували вже в Італії, коли нігерієць підписав контракт із Наполі. Цікаво, що у послужному списку Осімхема є і французький період кар'єри. У сезоні 2019/2020 він виступав за Лілль.

X